Για πιο νόστιμο κέικ
Από : admin | 0 Σχόλια | On : 27/05/2013 | Κατηγορία : Tips & Tricks
Αν πρέπει να πασπαλίσετε το με αλεύρι τη φόρμα πριν βάλετε το μείγμα του κέικ ώστε να ξεφορμάρετε πιο εύκολα, προτιμήστε το κακάο.
Το κέικ σας δεν θα βγει άσπρο και θα γίνει πιο νόστιμο!
Επιλογές
- Πρόσφατες
- Αγαπημένες
- Τυχαίες
-
Κασεροκροκέτες φούρνου
(5 / 5)
-
Φόρμα λαχανικών με γαλοπούλα
(5 / 5)
-
Τρουφάκια με ζαχαρούχο γάλα
(4.4 / 5)
-
Καλαμαράκια γεμιστά της Ζαννέτ
(0 / 5)
-
Χταπόδι μουσταρδάτο
(0 / 5)
-
Σαλατικά από το μπαλκόνι μας με κατίκι
(0 / 5)
Κάνε εγγραφή
Πρόσφατες Συνταγές
-
Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και...
Με τον ίδιο τρόπο που φτιάξαμε το λεμονάτο κοτόπουλο με...
-
Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και...
Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές σε ελάχιστο χρόνο ετοίμασα...
-
Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι...
Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο σερβίρουμε...
-
Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο
Αν ψάχνετε ένα καινούργιο, πεντανόστιμο και εύκολο τρόπο να σερβίρετε...