Μαραθώνιος cookies
Αγαπημένα cookies για αυτή την εβδομάδα. Cookies μαλακά, σκληρά, τραγανά, αφράτα, με σοκολάτα, ξηρούς καρπούς, ξερά φρούτα, με σοκολατάκια που έμειναν, με βρώμη ή νηστίσιμα. Αφορμή η αδυναμία του άντρα σε επώνυμα cookies που κυκλοφορούν στην αγορά, αιτία η δικιά μου διάθεση να βρω τη συνταγή για το ιδανικό cookies φτιαγμένο από τα χεράκια μου αλλά και μια γενικότερη προσπάθεια προσωπικής καλυτέρευσης σε όλους τους τομείς μαγειρικής ή ζαχαροπλαστικής. Άλλωστε η επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως.
Ετοιμάζοντας πλήθος διαφορετικών συνταγών με το ίδιο θέμα, πάνω κάτω, δηλαδή cookies με κομμάτια σοκολάτας ,το μυστικό κατά τη γνώμη μου, για ένα cookie ,κοινώς αποδεκτό, όπως αυτά που έχουμε συνηθίσει να αγοράζουμε απ’ έξω ή να βλέπουμε σε αμερικάνικα έργα και site (γιατί δεν είχαμε και στο χωρίο μας cookies), είναι η ζύμη να βγει λεία, μαλακή και σφιχτή. Τόσο ώστε να πιάνεται και να αφαιρείται εύκολα το ειδικό εργαλείο για τις μπάλες παγωτού. Το γνωστό και scoop.
Επίσης όσα λιγότερα cookies μου έβγαιναν, με την ίδια πάνω κάτω ποσότητα ζύμης, τόσο καλύτερα αποτελέσματα είχα.Κατά τα λοιπά, γούστα είναι αυτά. Οι γεύσεις, οι συνήθειες και οι προτιμήσεις του καθενός διαφέρουν κατά πολύ και αυτό είναι άλλωστε η αφορμή για τις τόσες πολλές παραλλαγές που μπορούμε να ανακαλύψουμε για την ίδια συνταγή. Εσείς πως προτιμάτε τα cookies σας; Μαραθώνιο Cookies λοιπόν και απολαύστε μια εβδομάδα όλο γλυκά, cookies!
Cookies με τυρί κρέμα και κομμάτια σοκολάτας
Cookies με τυρί κρέμα και κομμάτια σοκολάτας 2
Τρουφάκια με cookies που έμειναν
Cookies με σοκολατάκια που έμειναν
Soft cookies με σταγόνες σοκολάτας
Cookies βρώμης με σταγόνες σοκολάτας
αναρτήθηκε από IOANNA PATSA στις 15/02/2024
Φίλη μου τα cookies φαίνονται υπέροχα, είναι η πρώτη συνταγή που επέλεξα να φτιάξω!!!