Πιπέρι καγιέν κατά του κρυολογήματος
Από : admin | 0 Σχόλια | On : 27/05/2013 | Κατηγορία : Tips & Tricks
Με μια πρέζα πιπέρι καγιέν σε σούπες και βραστά αποφεύγουμε τη γρίπη και τα κρυολογήματα του χειμώνα. Και φυσικά θα δώσετε μια πικάντικη νότα στο πιάτο σας!
Επιλογές
- Πρόσφατες
- Αγαπημένες
- Τυχαίες
-
Κασεροκροκέτες φούρνου
(5 / 5)
-
Φόρμα λαχανικών με γαλοπούλα
(5 / 5)
-
Τρουφάκια με ζαχαρούχο γάλα
(4.4 / 5)
-
Βελουτέ σούπα γλυκοπατάτας Νάξου με πράσο
(3.7 / 5)
-
Τυρομπαλάκια
(0 / 5)
-
Μπιφτέκια γαλοπούλας της μαμάς μου
(5 / 5)
Κάνε εγγραφή
Πρόσφατες Συνταγές
-
Μπακαλιάρος λεμονάτος με κριθαράκι και...
Με τον ίδιο τρόπο που φτιάξαμε το λεμονάτο κοτόπουλο με...
-
Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και...
Κοτόπουλο λεμονάτο με κριθαράκι και ελιές σε ελάχιστο χρόνο ετοίμασα...
-
Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι...
Ψητό κοτόπουλο και καστανό ρύζι με μανιτάρια και λάχανο σερβίρουμε...
-
Ζουμερό χταπόδι στο αλουμινόχαρτο
Αν ψάχνετε ένα καινούργιο, πεντανόστιμο και εύκολο τρόπο να σερβίρετε...