Loader

Ρολά πιπεριάς με λουκάνικο

2013-06-08
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 40λ
  • Έτοιμο σε: 55λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

6 πιπεριές πράσινες κέρατο

6 κόκκινες πιεριές Φλωρίνης

48 χωριάτικα λουκάνικα μίνι

1 κρεμμύδι

1συσκ.σάλτσα ντομάτας

ελαιόλαδο

1/2 ποτήρι λευκό κρασί

1κ.γλ.ζάχαρη

1κ.γλ.ρίγανη

1κ.γλ.θυμάρι

1κ.γλ.πάπρικα γλυκιά

αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Πλένουμε και στεγνώνουμε τις πιπεριές.Κόβουμε κάθε μια κατά μήκος στη μέση και έπειτα στα 2 πάλι.Αφαιρούμε τα σπόρια και τις τοποθετούμε σε ελαφρά λαδωμένο ταψάκι με τη φλούδα προς τα πάνω.Τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 15-20 λεπτά στους 180C. Εντωμεταξύ ετοιμάζουμε τη σάλτσα.Σε μικρό κατσαρολάκι σωτάρουμε το κρεμμύδι στο λάδι,προσθέτουμε τα λουκανικάκια και τα ροδίζουμε γι 3-4 λεπτά.Σβήνουμε με το κρασί και τα αφήνουμε λίγο να εξατμισθεί το αλκοόλ.Προσθέτουμε τη σάλτσα,την ρίγανη,το θυμάρι,την πάπρικα και το αλατοπίπερο.Το αφήνουμε να πιεί τελείως τα υγρά του.Αποσύρουμε από τη φωτιά και το αφήνουμε να κρυώσει. Στη συνέχεια παίρνουε ένα ένα τα λουκάνικα και τα τυλίγουμε με μια λωρίδα πιπεριάς,καρφιτζώνοντας το με μια οδοντογλυφίδα.Τα τοποθετούμε ένα ένα σε πιατέλα και περιχύνουμε με τη σάλτσα που περίσσεψε στο κατσαρολάκι. Καλή σας επιτυχία

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *