Loader

Κρύα ρυζοσαλάτα με σταφύλια και γιαούρτι

2014-08-23
  • Μερίδες: 2
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Έτοιμο σε: 10λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 έχουν βαθμολογήσει

31/8/14

Κρύα ρυζοσαλάτα με σταφύλια και γιαούρτι για να κλείσει το αφιέρωμα καλοκαιρινών φρούτων σε αλμυρά πιάτα ,αλλά και ο μήνας, πρώτοτυπα και εντυπωσιακά. Έτσι που μόνο στο ZannetCooks, μπορείτε να γευτείτε. Μας εμπιστεύεστε, ακολουθείτε τις συνταγές που σας προτείνουμε και εμείς δημιουργούμε συνεχώς για εσάς. Τόσο απλά!

grapericesld (3) grapericesld (6)

Συστατικά  

1 φλιτζάνι άσπρα σταφύλια, ολόκληρα ή κομμένα στη μέση

1 φλιτζάνι ρύζι βρασμένο της αρεσκείας μας

4 ραπανάκια κομμένα σε λεπτές φέτες

1 αγγούρι κομμένο σε κυβάκια ή όπως μας αρέσει

1/3 του φλιτζανιού sauce γιαουρτιού για όλες τις χρήσεις

Ελαιόλαδο και αλατοπίπερο κατά βούληση

Πράσινα σαλατικά για το σερβίρισμα (προαιρετικά)

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε το ρύζι με τα φρούτα, λίγο λάδι και αλατοπίπερο και περιχύνουμε με τη sauce ή όλα τα υλικά μαζί και ραντίζουμε από πάνω το λάδι ή όπως μας αρέσει και σερβίρουμε.

Βήμα 2

Τρώγεται κρύο ή σε θερμοκρασία δωματίου και μπορούμε να συμπληρώσουμε ή να αφαιρέσουμε , φρούτα και λαχανικά της επιλογής μας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *