Κρύα ρυζοσαλάτα με σταφύλια και γιαούρτι
2014-08-23- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Μερίδες: 2
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Έτοιμο σε: 10λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
2 έχουν βαθμολογήσει
31/8/14
Κρύα ρυζοσαλάτα με σταφύλια και γιαούρτι για να κλείσει το αφιέρωμα καλοκαιρινών φρούτων σε αλμυρά πιάτα ,αλλά και ο μήνας, πρώτοτυπα και εντυπωσιακά. Έτσι που μόνο στο ZannetCooks, μπορείτε να γευτείτε. Μας εμπιστεύεστε, ακολουθείτε τις συνταγές που σας προτείνουμε και εμείς δημιουργούμε συνεχώς για εσάς. Τόσο απλά!
Συστατικά
1 φλιτζάνι άσπρα σταφύλια, ολόκληρα ή κομμένα στη μέση
1 φλιτζάνι ρύζι βρασμένο της αρεσκείας μας
4 ραπανάκια κομμένα σε λεπτές φέτες
1 αγγούρι κομμένο σε κυβάκια ή όπως μας αρέσει
1/3 του φλιτζανιού sauce γιαουρτιού για όλες τις χρήσεις
Ελαιόλαδο και αλατοπίπερο κατά βούληση
Πράσινα σαλατικά για το σερβίρισμα (προαιρετικά)
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε το ρύζι με τα φρούτα, λίγο λάδι και αλατοπίπερο και περιχύνουμε με τη sauce ή όλα τα υλικά μαζί και ραντίζουμε από πάνω το λάδι ή όπως μας αρέσει και σερβίρουμε.
Βήμα 2
Τρώγεται κρύο ή σε θερμοκρασία δωματίου και μπορούμε να συμπληρώσουμε ή να αφαιρέσουμε , φρούτα και λαχανικά της επιλογής μας.