Loader

Χοιρινά σουβλάκια με μαρινάδα 7UP

2013-06-09
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 30λ
  • Έτοιμο σε: 45λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

15χοιρινά σουβλάκια

5σκελ.σκόρδο πολύ ψιλ/νες

Χυμό 1 λεμονιού

1/2φλ.soya sauce

1/3φλ.καστανή ζάχαρη

1/2φλ.κέτσαπ

1κουτάκι 7up (αναψυκτικό- εγώ είχα light,μπορούμε να βάλουμε και κάποια άλλη μάρκα)

Αλατοπίπερο

1/2φλ.λάδι

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά εκτός από τα σουβλάκια. Τα ακουμπάμε σε ταψάκι το ένα πλάι στο άλλο και περιχύνουμε με τη μαρινάδα. Τα αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον 2 ώρες ή όλο το βράδυ, σκεπασμένα με αλουμινόχαρτο. Την επόμενη προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190C και τα ψήνουμε χωρίς το αλουμινόχαρτο για 15 λεπτά από κάθε πλευρά. Σερβίρουμε αμέσως με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *