Burger με sauce γιαουρτιού
2013-06-09- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Μέτριο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
4Μπιφτέκια για burger
4ψωμάκια για burger
1μικρό κρεμμύδι κομμένο σε φέτες
4ροδέλες ντομάτας
Αλατοπίπερο
2πιπεριές Φλωρίνης από βάζο κομμένες στη μέση
ΓΙΑ ΤΗ SAUCE
150γρ.γιαούρτι
1κ.σ.δενδρολίβανο
Το χυμό ½ λεμονιού
Αλατοπίπερο
1σκελ.σκόρδο
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη sauce και την κρατάμε στην άκρη μέχρι να τη χρησιμοποιήσουμε. Κόβουμε στη μέση τα ψωμάκια και αλείφουμε την κάτω πλευρά με τη sauce. Ακουμπάμε από ροδέλα ντομάτας, ½ πιπεριά- αλατοπιπερώνουμε προαιρετικά -και και από 1 μπιφτέκι. Διασκορπίζουμε πάνω τους το κρεμμύδι και κλείνουμε με το πάνω μέρος του ψωμιού για να σερβίρουμε.