Loader

Τρουφάκια με μερέντα

2015-02-08
  • Ποσότητα: 50 τεμάχια
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 3:30 ω
  • Έτοιμο σε: 4:00 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 έχουν βαθμολογήσει

14/2/15

Τρουφάκια με μερέντα. Γλυκές μπουκιές απόλαυσης για τους Βαλεντίνους μας αλλά και για τις υπογλυκαιμίες μας γενικώς.

nutellatruffles (1) nutellatruffles (6)

Συστατικά

  • 8 κουταλιές της σούπας μερέντα ή πραλίνα φουντουκιού της επιλογής μας
  • 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο
  • 1 φλιτζάνι μπισκότα της επιλογής μας, θρυμματισμένα
  • 1 ½ φλιτζάνι δημητριακά της επιλογής, χοντροτριμμένα
  • Κακάο ή τρούφα για την επικάλυψη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε τη μερέντα και το βούτυρο σε ένα μπολ και τα ζεσταίνουμε για 1 λεπτό στο φούρνο μικροκυμάτων.

Βήμα 2

Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τα δημητριακά και τα μπισκότα. Συνεχίζουμε το ανακάτεμα και τοποθετούμε στο ψυγείο για ½ ώρα.

Βήμα 3

Στη συνέχεια πλάθουμε μικρά στρογγυλά μπαλάκια που τα ρολάρουμε στο κακάο. Τα ακουμπάμε σε πιατέλα ή μπολ και τα φυλάμε 3-4 ώρες στο ψυγείο, πριν τα σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *