Γλυκόξινο dressing αβοκάντο
2015-02-27- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Ποσότητα: 1 μικρό βάζο
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
Μέση βαθμολογία:
(3 / 5)
2 έχουν βαθμολογήσει
27/2/15
Γλυκόξινο dressing αβοκάντο για λαχταριστές και πλούσιες σαλάτες, χωρίς τις επιπλέον θερμίδες.
Συστατικά
- Χυμό από 1 lime
- ¼ του φλιτζανιού μαϊντανός ψιλοκομμένος
- ½ αβοκάντο, ώριμο
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- Αλατοπίπερο
- 2 γεμάτες κουταλιές της σούπας γιαούρτι
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κουταλιά του γλυκού μέλι
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε όλα τα υλικά για το dressing στο multi και τα χτυπάμε μέχρι να αποκτήσουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Βήμα 2
Το φυλάμε στο ψυγείο μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε και για άλλες 2-3 ημέρες. Το σερβίρουμε πάνω σε σαλάτα της αρεσκείας μας, σαν ντιπ για ωμά λαχανικά, συνοδευτική σάλτσα για ψητό κοτόπουλο ή ψάρι ή με ζυμαρικά για μια κρύα μακαρονάδα.