Ξαναζεσταμένη φασολάδα με μοτσαρέλα
2015-03-01- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Μερίδες: 1
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
- Έτοιμο σε: 40λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
2 έχουν βαθμολογήσει
8/3/15
Ξαναζεσταμένη φασολάδα με μοτσαρέλα. Ένα πιάτο που θα μας δώσει ενέργεια και θα μας ζεστάνει εσωτερικά, στη ουσία με 3 υλικά και χωρίς περισσεύματα στην κουζίνα μας. Τη σερβίρουμε με φρεσκοψημένο ψωμί ή παξιμάδια της αρεσκείας μας.
Συστατικά
- 1 φλιτζάνι φασολάδα που έμεινε στραγγισμένη
- 2 φέτες μοτσαρέλα
- 2 κουταλιές της σούπας ντοματάκια κονκασέ με βασιλικό
- Αλατοπίπερο
Οδηγίες
Βήμα 1
Ρίχνουμε σε ένα κατσαρολάκι το κονκασέ και τη φασολάδα και μαγειρεύουμε σε χαμηλή φωτιά για 10 λεπτά.
Βήμα 2
Το μεταφέρουμε σε πυρίμαχο σκεύος και ακουμπάμε τις φέτες μοτσαρέλας. Αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 20 λεπτά.
Βήμα 3
Σερβίρουμε αμέσως πασπαλίζοντας αν θέλουμε καυτερό πιπέρι ή φρεσκοτριμμένο αλατοπίπερο.