Loader

Συκώτι με μπύρα και ντομάτα

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 45λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

2κομμάτια συκώτι μοσχαρίσιο κομμένο σε μικρά κομμάτια

Λάδι

Αλατοπίπερο

1κρεμμύδι τριμμένο

1κ.σ.ρίγανη

1φλ.μπύρα

2ντομάτες ψιλ/νες

1φλ.χυμός ντομάτας

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κομμάτια από το συκώτι. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και ανακατεύουμε. Σβήνουμε με την μπύρα και ρίχνουμε τις ντομάτες και το χυμό ντομάτας. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη. Συμπληρώνουμε χλιαρό νερό να καλύψει το φαγάκι μας και σιγοβράζουμε 45 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσει το συκώτι και να μείνει με τη σαλτσούλα του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *