Χοιρινό με μήλα και δενδρολίβανο στο slow cooker
2015-05-10- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Μερίδες: 3-4
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Ωρα μαγειρέματος: 7:00 ω
- Έτοιμο σε: 7:10 ω
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
10/5/15
Χοιρινό με μήλα και δενδρολίβανο στο slow cooker γιατί σήμερα είναι τα γενέθλια μου και το σπίτι της ZannetCooks επιβάλλεται να έχει γιορτινό φαγητό. Χωρίς πολύ κόπο όμως, όπως θα διαπιστώσετε θα μου μείνει άπλετος χρόνος για την σημαντική αυτή μέρα. Χρόνια πολλά σε όλα τα Ταυράκια!
Συστατικά
800gr. Χοιρινό με κόκαλο
½ φλιτζάνι ζωμός
3-4 κλαράκια δενδρολίβανο
1 κουταλιά του γλυκού ξερός βασιλικός
1-2 λεμόνια κομμένα στη μέση ή στα 4
Αλατοπίπερο
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο ή πικάντικο αλάτι LINK φοκάτσια στυλ caprese
2 μήλα κομμένα σε μεγάλα κομμάτια
Οδηγίες
Βήμα 1
Ακουμπάμε το κρέας στο πάτο του slow cooker και τριγύρω τα λεμόνια, το δενδρολίβανο και τα μήλα. Αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με τον βασιλικό και ραντίζουμε με το λάδι και το ζωμό.
Βήμα 2
Κλείνουμε το καπάκι και μαγειρεύουμε στο high για 7 ώρες Αφαιρούμε τα λεμόνια και σερβίρουμε με μήλα και σάλτσα από το σκεύος και ότι άλλο συνοδευτικό μας αρέσει.