Κυριακάτικο μοσχαράκι
2013-06-11- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 1:30 ω
- Έτοιμο σε: 1:50 ω
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
700γρ.μοσχάρι κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
Λάδι
Αλατοπίπερο
1 ½ κ.σ.βασιλικός
2καρότα
1κουτάκι V8 (χυμός λαχανικών)
2φλ.ζωμός κρέατος
1φλ.χυμός ντομάτας
1κρεμμύδι τριμμένο
2σκελ.σκόρδο λιωμένες
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κομμάτια του κρέατος να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε το σκόρδο και το κρεμμύδι και μόλις γυαλίσουν προσθέτουμε το χυμό V8. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τα καρότα και το βασιλικό. Προσθέτουμε το χυμό ντομάτας και το ζωμό. Αφήνουμε να σιγοβράσει 1 ½ ώρα. Το σερβίρουμε ζεστό με τη σαλτσούλα του και συνοδευτικό της αρεσκείας σας.