Loader

Γαλοπούλα με καρότα και σάλτσα κάρυ

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 60λ
  • Έτοιμο σε: 1:15 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

2μπούτια γαλοπούλας χωρίς κόκαλο

Λάδι

Αλατοπίπερο

1κ.σ.κάρυ σκόνη

1κρεμμύδι τριμμένο

1φλ.ντοματάκια κονκασέ

3καρότα κομμένα σε ροδέλες

2φλ.ζωμός λαχανικών

 

 

Γιαούρτι για το σερβίρισμα (προαιρετικά)

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Μόλις ξανθύνει ρίχνουμε τη γαλοπούλα να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές και τα καρότα κατόπιν. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το κάρυ. Προσθέτουμε τα ντοματάκια και το ζωμό και αφήνουμε να σιγοβράσει περίπου 1 ώρα. Τα σερβίρουμε με ρύζι basmati και γιαούρτι, αν θέλουμε και σαλτσούλα με καροτάκια από την κατσαρόλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *