Γαλοπούλα με καρότα και σάλτσα κάρυ
2013-06-11- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 60λ
- Έτοιμο σε: 1:15 ω
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2μπούτια γαλοπούλας χωρίς κόκαλο
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.σ.κάρυ σκόνη
1κρεμμύδι τριμμένο
1φλ.ντοματάκια κονκασέ
3καρότα κομμένα σε ροδέλες
2φλ.ζωμός λαχανικών
Γιαούρτι για το σερβίρισμα (προαιρετικά)
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Μόλις ξανθύνει ρίχνουμε τη γαλοπούλα να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές και τα καρότα κατόπιν. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το κάρυ. Προσθέτουμε τα ντοματάκια και το ζωμό και αφήνουμε να σιγοβράσει περίπου 1 ώρα. Τα σερβίρουμε με ρύζι basmati και γιαούρτι, αν θέλουμε και σαλτσούλα με καροτάκια από την κατσαρόλα.