Loader

Μοσχάρι με μέντα και soya sauce

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 1:30 ω
  • Έτοιμο σε: 1:50 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

800γρ.μοσχάρι κομμένο σε μεγάλα κομμάτια

Λάδι

2κ.σ.μέντα ψιλ/νη

2κ.σ.soya sauce

2πιπεριές πράσινες ολόκληρες

Αλατοπίπερο

1φλ.λευκό κρασί

1κρεμμύδι τριμμένο

3φλ.ζωμός κρέατος

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κομμάτια του κρέατος να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και συνεχίζουμε άλλα 2 λεπτά το σοτάρισμα. Σβήνουμε με το κρασί και αλατοπιπερώνουμε. Ρίχνουμε τη μέντα, τις πιπεριές,τη soya και το ζωμό και σιγοβράζουμε 1 ½ ώρα μέχρι να μείνει με τη σαλτσούλα του.. Το σερβίρουμε ζεστό με ρυζάκι και σαλτσούλα από την κατσαρόλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *