Loader

Pesto βαλεριάνας και μαϊντανού με κάσιους

2015-07-28
  • Ποσότητα: 1 μεγάλο βάζο
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Έτοιμο σε: 10λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

28/7/15

Pesto βαλεριάνας και μαϊντανού με κάσιους για ένα ελαφρύ και καλοκαιρινό αποτέλεσμα σε κάθε του χρήση.

pestovalpars (1)

Συστατικά

  • 1 ½ φλιτζάνι φύλλα βαλεριάνας
  • ½ φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • ½ φλιτζάνι κάσιους
  • ¼ του φλιτζανιού παρμεζάνα ή πεκορίνο τριμμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • Ξύσμα και χυμό ενός λεμονιού
  • Μια πρέζα τσίλι
  • Αλατοπίπερο
  • ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi κρατώντας για το τέλος το ελαιόλαδο και το αλατοπίπερο. Τα χτυπάμε καλά να πολτοποιηθούν και ρίχνουμε λίγο λίγο το λάδι.

Βήμα 2

Δοκιμάζουμε και συμπληρώνουμε όσο αλατοπίπερο θέλουμε και μεταφέρουμε σε αεροστεγές σκεύος με καπάκι. Το φυλάμε στο ψυγείο 5-6 ημέρες μέχρι να το χρησιμοποιήσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *