Μοσχάρι με σάλτσα κόκκινης πιπεριάς
2013-06-12- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 1:30 ω
- Έτοιμο σε: 1:50 ω
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
600γρ.μοσχάρι κομμένο σε κύβους
Λάδι
Αλατοπίπερο
3ντομάτες τριμμένες
1κ.γλ.μπούκοβο
1λίτρο ζωμό λαχανικών
1πράσινη πιπεριά ψιλ/νη
2πιπεριές Φλωρίνης από βάζο
1κρεμμύδι τριμμένο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρέας μαζί με το κρεμμύδι να πάρουν χρώμα παντού. Πολτοποιούμε στο μούλτι τις κόκκινες πιπεριές και τις ρίχνουμε κι αυτές στην κατσαρόλα μαζί με την πράσινη. Αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με το καυτερό και ρίχνουμε το ζωμό. Αφήνουμε να σιγοβράσουν 1 ώρα και 30 λεπτά περίπου μέχρι να μείνει με τη σαλτσούλα του και το σερβίρουμε ζεστό με λευκό ρύζι.