Ρολά με φέτα και ρόδι
2015-12-08- Μερίδες: 2-3
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Έτοιμο σε: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
3 έχουν βαθμολογήσει
20/12/15
Ρολά με φέτα και ρόδι για ένα κρύο ορεκτικό που ετοιμάζουμε σε ελάχιστο χρόνο και απολαμβάνουμε σαν την πιο gourmet λιχουδιά. Αν περισσέψει, απλά το τρώμε για πρωινό!
Συστατικά
- 2 τορτίγιες
- 100gr. Τυρί κρέμα
- 80gr. Φέτα θρυμματισμένη
- Αλατοπίπερο
- 1 κουταλιά της σούπας chives ψιλοκομμένα
- ¼ του φλιτζανιού σπόρια ροδιού
Οδηγίες
Βήμα 1
Χτυπάμε το τυρί κρέμα να αφρατέψει και προσθέτουμε τη φέτα, τα chives και αλατοπίπερο ανάλογα τα γούστα.
Βήμα 2
Τα ανακατεύουμε και το μοιράζουμε στην άκρη από κάθε τορτίγια. Διασκορπίζουμε το ρόδι ή το ανακατεύουμε από πριν στο μείγμα τυριού, προσεχτικά να μην σπάσουν τα σπόρια και χρωματίσουν το τυρί.
Βήμα 3
Τα τυλίγουμε σε ρολό και τα φυλάμε στο ψυγείο 2-3 ώρες ή όλο το βράδυ. Κόβουμε σε 4-5 φέτες το κάθε ρολό και σερβίρουμε σε πιατέλα με πράσινα σαλάτικά ή όπως μας αρέσει. Αν θέλουμε τυλίγουμε με τα ρολά μια φέτα γαλοπούλας.