Loader

Ρολά με φέτα και ρόδι

2015-12-08
  • Μερίδες: 2-3
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Έτοιμο σε: 15λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 3
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

3 έχουν βαθμολογήσει

20/12/15

Ρολά με φέτα και ρόδι για ένα κρύο ορεκτικό που ετοιμάζουμε σε ελάχιστο χρόνο και απολαμβάνουμε σαν την πιο gourmet λιχουδιά. Αν περισσέψει, απλά το τρώμε για πρωινό!

pompinwheels (1) pompinwheels (7)

Συστατικά

  • 2 τορτίγιες
  • 100gr. Τυρί κρέμα
  • 80gr. Φέτα θρυμματισμένη
  • Αλατοπίπερο
  • 1 κουταλιά της σούπας chives ψιλοκομμένα
  • ¼ του φλιτζανιού σπόρια ροδιού

Οδηγίες

Βήμα 1

Χτυπάμε το τυρί κρέμα να αφρατέψει και προσθέτουμε τη φέτα, τα chives και αλατοπίπερο ανάλογα τα γούστα.

Βήμα 2

Τα ανακατεύουμε και το μοιράζουμε στην άκρη από κάθε τορτίγια. Διασκορπίζουμε το ρόδι ή το ανακατεύουμε από πριν στο μείγμα τυριού, προσεχτικά να μην σπάσουν τα σπόρια και χρωματίσουν το τυρί.

Βήμα 3

Τα τυλίγουμε σε ρολό και τα φυλάμε στο ψυγείο 2-3 ώρες ή όλο το βράδυ. Κόβουμε σε 4-5 φέτες το κάθε ρολό και σερβίρουμε σε πιατέλα με πράσινα σαλάτικά ή όπως μας αρέσει. Αν θέλουμε τυλίγουμε με τα ρολά μια φέτα γαλοπούλας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *