Χριστουγεννιάτικο granola
2015-12-08- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Ποσότητα: 3 φλιτζάνια
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
- Έτοιμο σε: 35λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
3 έχουν βαθμολογήσει
22/12/15
Χριστουγεννιάτικο granola για εορταστικές, απλές και νόστιμες δημιουργίες μαγειρικής που μπορούμε να ευχαριστηθούμε από το πρωινό γεύμα.
Συστατικά
- 2 φλιτζάνια νιφάδες βρώμης
- 1 φλιτζάνι ινδοκάρυδο
- ¼ του φλιτζανιού αραβοσιτέλαιο
- 2 μεγάλες κουταλιές της σούπας μέλι
- ½ φλιτζάνι ψίχα πασατέμπο
- ½ φλιτζάνι goji berries
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τη βρώμη με το ινδοκάρυδο, το μέλι και το λάδι, πολύ καλά. Το απλώνουμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 15-17 λεπτά, ανακατεύοντας 1-2 φορές στο ενδιάμεσο.
Βήμα 2
Τα αφήνουμε να κρυώσουν τελείως και προσθέτουμε τον πασατέμπο και τα goji berries. Αν θέλουμε μπορούμε να συμπληρώσουμε νιφάδες ή κομμάτια σοκολάτας της αρεσκείας μας.
Βήμα 3
Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και τα φυλάμε σε αεροστεγή συσκευασία.