Τέλειες τηγανητές φτερούγες
2013-06-12- Κουζίνα: Κινέζικη
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 10λ
- Έτοιμο σε: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(4.6 / 5)
7 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
700γρ.φτερούγες κοτόπουλου
Λάδι για το τηγάνισμα
2φλ.αλεύρι
2αυγά χτυπημένα
2κ.σ.θυμάρι
2κ.σ.ρίγανη
2κ.σ.πάπρικα
2κ.σ.αλάτι
1κ.σ.εστραγκόν ξερό
1κ.σ.πιπέρι
1κ.σ.σκόρδο σκόνη
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι με το αλατοπίπερο και τα μυρωδικά. Παίρνουμε μια μια φτερούγα και την βουτάμε πρώτα στο αυγό και έπειτα στο αλεύρι, να πάει παντού. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και αφαιρούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Τις σερβίρουμε ζεστές με φρέσκιες τηγανητές πατάτες.