Loader

Χειμερινά λαχανικά κατσαρόλας με γαλοπούλα που έμεινε

2016-01-02
  • Μερίδες: 2-3
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 50λ
  • Έτοιμο σε: 1:05 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 έχουν βαθμολογήσει

4/1/16

Χειμερινά λαχανικά κατσαρόλας με γαλοπούλα που έμεινε σερβίρουμε σήμερα και σίγουρα θα χορτάσει όλη η οικογένεια. Ένας έξυπνος και θρεπτικός τρόπος να αξιοποιήσουμε τα περισσεύματα των γιορτών από το ZannetCooks.gr για όλους εσάς.

leftturkstew (1) leftturkstew (3)

Συστατικά

  • 1 μικρή κολοκύθα
  • 2 μέτρια καρότα
  • 1 μέτριο κολοκυθάκια
  • 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • ¾ του φλιτζανιού γαλοπούλα μαγειρεμένη, ψιλοκομμένη ή λιανισμένη
  • ½ φλιτζάνι αρακάς
  • 3 φλιτζάνια ζωμός κοτόπουλου

Οδηγίες

Βήμα 1

Ζεσταίνουμε το λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι για 5 λεπτά μέχρι να αρχίσει να μαλακώνει.

Βήμα 2

Εντωμεταξύ καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε την κολοκύθα, τα καρότα και το κολοκυθάκι και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα μαζί με το σκόρδο. Τα σοτάρουμε 2 λεπτά και προσθέτουμε το ζωμό και αλατοπίπερο, ανάλογα τα γούστα.

Βήμα 3

Μετά από 10 λεπτά ρίχνουμε τον αρακά και τη γαλοπούλα. Κλείνουμε το καπάκι και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 30-40 λεπτά.

Βήμα 4

Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό με φρυγανισμένο ψωμί ή όπως μας αρέσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *