Loader

Κριθαράκι σαλάτα ευέλικτη

2016-01-13
  • Μερίδες: 2
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (3 / 5)

3 5 2
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 έχουν βαθμολογήσει

13/1/16

Κριθαράκι σαλάτα ευέλικτη, με λαδολέμονο κάππαρης που έμεινε από χθες. Συμπληρώνουμε λίγο τόνο κονσέρβας ή σερβίρουμε με ψητό σολομό για ένα ολοκληρωμένο πιάτο που θα τιμήσει όλη η οικογένεια και το ευέλικτο πιάτο θα γίνει λατρεία.

orzoladolkapp (5) orzoladolkapp (6)

Συστατικά  

2/3 του φλιτζανιού κριθαράκι

1 κουταλιά της σούπας μέντα ψιλοκομμένη

½ φλιτζάνι αγγουράκια τουρσί, ψιλοκομμένα

2 κουταλιές της σούπας μαύρες σταφίδες

½ μήλο κομμένο σε κυβάκια

2 κουταλιές της σούπας αμυγδαλόψιχα χοντροκομμένη

2-3 κουταλιές της σούπας λαδολέμονο κάππαρης  ή κλασικό λαδολέμονο

Οδηγίες

Βήμα 1

Βράζουμε το κριθαράκι σε μπόλικο αλατισμένο νερό για 12-14 λεπτά. Το σουρώνουμε και το βάζουμε σε ένα μπολ.

Βήμα 2

Ρίχνουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά , με τελευταία τη μέντα που την βάζουμε λίγο πριν σερβίρουμε και ανακατεύουμε.

Βήμα 3

Συμπληρώνουμε τόνο κονσέρβας, ψητό σολομό ή ότι άλλο προτιμάμε και σερβίρουμε σε θερμοκρασία δωματίου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *