Συκώτι με κονιάκ και εστραγκόν
2013-06-12- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 45λ
- Έτοιμο σε: 1:05 ω
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2κομμάτια συκώτι μοσχαρίσιο
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κρεμμύδι τριμμένο
1/3φλ.κονιάκ
1λίτρο ζωμός
1κ.γλ.εστραγκόν ξερό
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το συκώτι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε το κρεμμύδι , ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κονιάκ. Ρίχνουμε το ζωμό και χαμηλώνουμε τη φωτιά να σιγοβράσει, περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά μέχρι να μείνει με το λαδάκι του. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το εστραγκόν. Σερβίρουμε το συκώτι ζεστό με ρύζι λευκό και σάλτσα από την κατσαρόλα.