Μοσχάρι σταμνάτο
2013-06-12- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 2:00 ω
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
800γρ.μοσχάρι κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
1πορτοκαλί, 1 κόκκινη και 1 κίτρινη πιπεριά χοντροκομμένη
1φλ.χυμός ντομάτας
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κρεμμύδι τριμμένο
1φλ.μανιτάρια σε φέτες
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε το κρέας μέσα σε γάστρα και διασκορπίζουμε πάνω του τα μανιτάρια , το κρεμμύδι κα τις πιπεριές. Ρίχνουμε το χυμό ντομάτας, ραντίζουμε με λάδι και αλατοπιπερώνουμε. Συμπηρώνουμε νεράκι πάνω από τη μέση των υλικών και ψήνουμε στη γάστρα στους 220C για 2 ώρες.