Loader

Καρδιές τυριού

2016-02-07
  • Ποσότητα: 14 μεγάλα ή 28 μικρά τεμάχια
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 10λ
  • Έτοιμο σε: 30λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

11/2/16

Καρδιές τυριού για τους Βαλεντίνους μας! Εντυπωσιακές χωρίς κόπο, ιδανικές να συνοδεύσουν το κρασί μας.

cheesehearts (1) cheesehearts (3)

Συστατικά

  • 100gr. Ρεγκάτο τριμμένο
  • 50gr. Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 25gr. Βούτυρο μαλακό
  • ¼ της κουταλιάς του γλυκού baking powder
  • Πιπέρι ή πάπρικα, κατά βούληση, προαιρετικά

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και τα χτυπάμε να ενωθούν. Τα μεταφέρουμε σε μπολ και τα πλάθουμε σε μπάλα. Την βάζουμε στο ψυγείο για 15 λεπτά.

Βήμα 2

Στη συνέχεια την απλώνουμε με τον πλάστη σε καθαρή επιφάνεια και κόβουμε τη ζύμη με κουπ πατ σε σχήμα καρδιάς.

Βήμα 3

Μεταφέρουμε τις καρδιές σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 10 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν ή σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *