Loader

Burritos με φασολάδα που έμεινε

2016-02-22
  • Μερίδες: 2
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 15λ
  • Έτοιμο σε: 25λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 έχουν βαθμολογήσει

25/2/16

Burritos με φασολάδα που έμεινε γιατί το Zannetcooks.com  μπορεί και πρωτοπορεί σε ιδέες, γευστικούς συνδυασμούς και λύσεις οικιακής οικονομίας.

refrburritos (4) refrburritos (7)

Συστατικά

  • 2 τορτίγιες
  • 1 φλιτζάνι φασολάδα, χωρίς πολλά υγρά
  • 2 πιπεριές κέρατο ψιλοκομμένες
  • 1 φλιτζάνι cheddar, gouda, κασέρι ή ότι μαλακό τυρί θέλουμε, τριμμένο ή σε φέτες
  • 1 μικρό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • 1/3 της κουταλιάς του γλυκού κύμινο
  • Μια πρέζα τσίλι σκόνη, προαιρετικά
  • Αλάτι
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Οδηγίες

Βήμα 1

Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Ρίχνουμε το σκόρδο και τις πιπεριές και σοτάρουμε όλα μαζί για 1-2 λεπτά.

Βήμα 2

Πασπαλίζουμε με το κύμινο, το τσίλι και αλάτι και κλείνουμε το καπάκι. Μαγειρεύουμε για 6-8 λεπτά μέχρι να μαραθούν οι πιπεριές και να μείνει ελάχιστο λάδι στο σκεύος. Το αφήνουμε να κρυώσει και το μεταφέρουμε με τρυπητή κουτάλα σε ένα πιάτο.

Βήμα 3

Το αφήνουμε να κρυώσει και το μεταφέρουμε με τρυπητή κουτάλα σε ένα πιάτο. Μοιράζουμε στις πίτες το τυρί, τη φασολάδα και τις πιπεριές και τυλίγουμε σε ρολό. Ζεσταίνουμε στο φούρνο, σε αντικολλητικό τηγάνι ή τοστιέρα για 5 λεπτά συνολικά και σερβίρουμε αμέσως. Συνοδεύουμε με χτυπημένο γιαούρτι, πασπαλισμένο με bagel mix.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *