Loader

Ψητό της κατσαρόλας με καφέ

2016-03-06
  • Μερίδες: 2
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 3:00 ω
  • Έτοιμο σε: 3:15 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

6/3/16

Ψητό της κατσαρόλας με καφέ για μια τελείως διαφορετική νότα στο πιάτο σας.

amishpot (1) amishpot (4)

Συστατικά

  • 350gr. μοσχάρι κομμάτι
  • 1 ½ κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και επιπλέον για το σερβίρισμα
  • ¼ του φλιτζανιού soya sauce
  • 1 φλιτζάνι έτοιμος στιγμιαίος καφές
  • 1 φλιτζάνι ζωμός βοδινού
  • 2 φύλλα δάφνης
  • Αλατοπίπερο
  • ½ κουταλιά της σούπας ρίγανη
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη

Οδηγίες

Βήμα 1

Ζεσταίνουμε το λάδι σε κατσαρόλα και ακουμπάμε το κρέας, να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές.

Βήμα 2

Το βγάζουμε στην άκρη και ρίχνουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, για 2 λεπτά, ανακατεύοντας.

Βήμα 3

Μεταφέρουμε πάλι το κρέας στην κατσαρόλα και ρίχνουμε τον καφέ και το ζωμό. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και σιγομαγειρεύουμε για 2-3 ώρες ή ανάλογα το βάρος του κρέατος.

Βήμα 4

Το σερβίρουμε ζεστό με συνοδευτικό της αρεσκείας μας και σάλτσα από το σκεύος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *