Loader

Λαχανάκια Βρυξελλών με πεκορίνο και μυρωδικά

2016-03-17
  • Μερίδες: 2
  • Χρόνος προετοιμασίας:
  • Ωρα μαγειρέματος: 25λ
  • Έτοιμο σε: 30λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

18/3/16

Λαχανάκια Βρυξελλών με πεκορίνο και μυρωδικά για συνοδευτικό ή κύριο πιάτο. Λιτές γεύσεις που θα ξεσηκώσουν «περίπλοκα» τον ουρανίσκο μας.

brusspec (1) brusspec (4)

Συστατικά

  • 450gr. Λαχανάκια Βρυξελλών
  • 1 ½ κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • Αλατοπίπερο
  • 2/3 της κουταλιάς του γλυκού θυμάρι
  • ¼ του φλιτζανιού πεκορίνο τριμμένο
  • 1 ½ κουταλιά της σούπας μαϊντανός ψιλοκομμένος

Οδηγίες

Βήμα 1

Πλένουμε και καθαρίζουμε τα λαχανάκια. Τα βάζουμε σε ένα μπολ και τα ραντίζουμε με το λάδι. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το θυμάρι.

Βήμα 2

Ανακατεύουμε και διασκορπίζουμε σε ένα ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 25-30 λεπτά.

Βήμα 3

Μόλις τα βγάλουμε τα μεταφέρουμε σε μπολ και τα ανακατεύουμε με το πεκορίνο και το μαϊντανό. Σερβίρουμε αμέσως σαν συνοδευτικό ή κύριο πιάτο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *