Loader

Ψητός μπακαλιάρος με μέλι και παπαρουνόσπορο

2016-03-18
  • Μερίδες: 2
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 15λ
  • Έτοιμο σε: 25λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 3
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

3 έχουν βαθμολογήσει

24/3/16

Ψητός μπακαλιάρος με μέλι και παπαρουνόσπορο για το τραπέζι της 25ης Μαρτίου και θα γλυκαθείτε με την πρώτη μπουκιά.

codpoppy (3) codpoppy (4)

Συστατικά

  • 2 κομμάτια μπακαλιάρου, περίπου 180gr. το καθένα
  • 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα της αρεσκείας μας
  • ½ κουταλιά του γλυκού σκόνη σκόρδο
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 ½ κουταλιά της σούπας μέλι
  • 1 ½ κουταλιά της σούπας παπαρουνόσπορος
  • Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Ανακατεύουμε καλά σε ένα μπολ όλα τα υλικά εκτός από τον μπακαλιάρο.

Βήμα 2

Βουτάμε στο μείγμα το ψάρι να κολλήσει από όλες τις πλευρές και το ακουμπάμε σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα.

Βήμα 3

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 14-16 λεπτά. Σερβίρουμε αμέσως με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *