Loader

Μοσχαρίσια φιλετάκια με δροσερή ελιοσαλάτα

2016-03-30
  • Μερίδες: 2
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 10λ
  • Έτοιμο σε: 25λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

31/3/16

Μοσχαρίσια φιλετάκια με δροσερή ελιοσαλάτα για ένα ιδανικό γεύμα ή δείπνο, σε πολύ λίγο χρόνο. Όπως πάντα υγιεινές και θρεπτικές προτάσεις.

skstpom (4) skstpom (5)

Συστατικά

  • 2 μοσχαρίσια φιλέτα (200gr. Το κάθε ένα, το πολύ)
  • 1 φλιτζάνι σπόρια ροδιού
  • 1 ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • 2/3 του φλιτζανιού πράσινες ελιές, κομμένες σε ροδέλες
  • 1 ½ κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
  • ½ κουταλιά της σούπας ξύδι
  • Χυμό ½ λεμονιού
  • Ξύσμα από ½ λεμόνι
  • Αλατοπίπερο

Οδηγίες

Βήμα 1

Αλατοπιπερώνουμε τα φιλετάκια και τα ψήνουμε σε γκριλιέρα ή αντικολλητικό τηγάνι με τη μισή κουταλιά λάδι, για 3-4 λεπτά από κάθε πλευρά ή όσο ψημένα προτιμάμε.

Βήμα 2

Εντωμεταξύ ανακατεύουμε σε ένα μπολ όλα τα υπόλοιπα υλικά. Αν έχουμε χρόνο τα φυλάμε στο ψυγείο 1-2 ώρες να ενωθούν οι γεύσεις.

Βήμα 3

Σερβίρουμε τα φιλετάκια αμέσως μοιράζοντας από πάνω την ελιοσαλάτα. Επίσης μπορούμε να ακουμπήσουμε τα φιλετάκια και την ελιοσαλάτα πάνω σε σαλάτα ρόκα ή άλλη πράσινη σαλάτα της αρεσκείας μας για ένα πλούσιο και θρεπτικό πιάτο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *