Το ρολό κιμά της Ζαννέτ
2013-06-12- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Μέτριο
- Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
- Ωρα μαγειρέματος: 60λ
- Έτοιμο σε: 1:30 ω
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1/2κιλό κιμάς ανάμικτος
Λάδι
Αλατοπίπερο
1φλ.ψίχα ψωμιού
2αυγά
1σκελ.σκόρδο λιωμένη
150γρ.ζαμπόν καπνιστό τριμμένο στον τρίφτη
1/2κ.γλ.ρίγανη
1/2κ.γλ.θυμάρι
1/2κ.γλ.βασιλικός
1κρεμμύδι τριμμένο
1/2φλ.χυμός ντομάτας
1φλ.γκούντα τριμμένο
1κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το λάδι σε ένα μπολ και τα ζυμώνουμε καλά. Λαδώνουμε μια μακρόστενη φόρμα για κέικ και απλώνουμε ομοιόμορφα το μείγμα του κιμά. Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 1 ώρα. Το αφήνουμε να κρυώσει λίγο , το κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε.