Loader

Τηγανιά με μπύρα και μανιτάρια

2013-06-13
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 40λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

700γρ.χοιρινό σε κύβους
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.ρίγανη
1φλ.μανιτάρια ολόκληρα
200ml μπύρα
1μικρό κρεμμύδι τριμμένο
1φλ.χυμός ντομάτας

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε σε φαρδύ τηγάνι το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Ρίχνουμε τα κομμάτια του χοιρινού και αφού πάρουν χρώμα σβήνουμε με τη μπύρα. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη. Ρίχνουμε το χυμό ντομάτας και λίγο νεράκι και σιγοβράζουμε περίπου 40 λεπτά μέχρι να μείνει με τη σαλτσούλα του. Σερβίρουμε με πατάτες τηγανιτές ή ρυζάκι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *