Loader

Πικάντικα χοιρινά μπριζολάκια

2013-06-13
  • Χρόνος προετοιμασίας: 1:20 ω
  • Ωρα μαγειρέματος: 40λ
  • Έτοιμο σε: 2:00 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

2μπριζόλες χοιρινές λαιμού
Λάδι
Αλατοπίπερο
1σκελ.σκόρδο
1μικρό κρεμμύδι
1/2πράσινη πιπεριά
1κ.σ.μουστάρδα
1κ.γλ.μπούκοβο
1φλ.του τσαγιού  κρασί λευκό
1κύβο λαχανικών

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε στο multi το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πιπεριά, το αλατοπίπερο, το λάδι, το κρασί ,τη μουστάρδα, το μπούκοβο και το κύβο και τα πολτοποιούμε. Βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος τις μπριζολίτσες και περιχύνουμε με τη μαρινάδα. Το αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον μια ώρα. Κατόπιν βάζουμε ελαχιστο λαδάκι σε μια φαρδιά κατσαρόλα και σοτάρουμε τις μπριζόλες να πάρουν χρώμα και από τις 2 πλευρές. Περιχύνουμε με τη μαρινάδα και λίγο νεράκι και σιγοβράζουμε περίπου 40 λεπτά μέχρι να μείνει με τη σαλτσούλα του. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό με φρέσκιες τηγανητές πατάτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *