Κοτόπουλο κοκκάρι
2013-06-13- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 2:00 ω
- Έτοιμο σε: 2:20 ω
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
Λάδι
αλατοπίπερο
1ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
1κιλό κρεμμυδάκια στιφάδο (κοκκάρια)
20ντοματάκια cherry
10πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι
Balsamico ξύδι
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και ρίχνουμε μέσα τις μερίδες του κοτόπουλου. Τα σοτάρουμε να πάρουν λίγο χρώμα και ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια και τα ντοματάκια. Σοτάρουμε άλλα 4-5 λεπτά και σβήνουμε με το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τις ελιές. Γεμίζουμε νεράκι να καλύψει το κοτοπουλάκι μας και σιγοβράζουμε περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά μέχρι να μείνει με τη σαλτσούλα του. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό και περιχύνουμε με λίγο ξύδι balsamico.