Loader

Κοτόπουλο κοκκάρι

2013-06-13
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 2:00 ω
  • Έτοιμο σε: 2:20 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

1κοτόπουλο κομμένο σε μερίδες
Λάδι
αλατοπίπερο
1ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
1κιλό κρεμμυδάκια στιφάδο (κοκκάρια)
20ντοματάκια cherry
10πράσινες ελιές χωρίς κουκούτσι
Balsamico ξύδι

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και ρίχνουμε μέσα τις μερίδες του κοτόπουλου. Τα σοτάρουμε να πάρουν λίγο χρώμα και ρίχνουμε τα κρεμμυδάκια και τα ντοματάκια. Σοτάρουμε άλλα 4-5 λεπτά και σβήνουμε με το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τις ελιές. Γεμίζουμε νεράκι να καλύψει το κοτοπουλάκι μας και σιγοβράζουμε περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά μέχρι να μείνει με τη σαλτσούλα του. Σερβίρουμε το φαγητό ζεστό και περιχύνουμε με λίγο ξύδι balsamico.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *