Φασολάκια με μοσχαράκι
2013-06-14- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 1:20 ω
- Έτοιμο σε: 1:40 ω
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1κιλό μοσχάρι κιλοτό κομμένο σε μερίδες
700γρ.φασολάκια πλατιά καθαρισμένα
6κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλ/να
1κρεμμύδι μεγάλο τριμμένο
1ποτ.λευκό κρασί
Λάδι
Αλατοπίπερο
400γρ.ντομάτες τριμμένες στον τρίφτη
1κ.σ.ζάχαρη
1κ.σ.ξύδι
1φλ.μαιντανός ψιλ/νος
Οδηγίες
Βήμα 1
Αλατοπιπερώνουμε το κρέας και το σοτάρουμε σε κατσαρόλα με το λάδι. Ρίχνουμε τα φρέσκα κρεμμύδια και το κραμμύδι, ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να σιγοβράσουν περίπου 30 λεπτά μέχρι να μαλακώσει ελαφρά το κρέας. Προσθέτουμε τα φασολάκια, τις τριμμένες ντομάτες, το ξύδι και τη ζάχαρη. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε και τον μαιντανό. Αφήνουμε να σιγοβράσουν τουλάχιστον 50 λεπτά και σερβίρουμε ζεστό με φρέσκο ζυμωτό ψωμάκι.