Σουπίτσα με χυλοπιτάκι
2013-05-29- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Μερίδες: 2
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
- Έτοιμο σε: 50λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1κρεμμύδι ψιλ/νο
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.κάρυ
1/2κ.γλ.τζίντζερ
1 1/2φλ.λάχανο ψιλ/νο
1φλ.χυλοπιτάκι
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το λάχανο μέχρι να μαλακώσουν. Προσθέτουμε χλιαρό νερό μέχρι 4 δάχτυλα κάτω από το χείλος ή ζωμό λαχανικών. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το κάρυ και το τζίντζερ.
Βήμα 2
Αφήνουμε να βράσουν 20 λεπτά και προσθέτουμε το χυλοπιτάκι. Συνεχίζουμε το βράσιμο άλλα 10 λεπτά και σερβίρουμε τη σούπα μας ζεστή ή κρύα.