Mπριζόλα με δενδρολίβανο,θυμάρι και σκόρδο
2013-06-16- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 1:30 ω
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
4μοσχαρίσιες μπριζόλες χωρίς κόκκαλο
ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ
1κ.σ.δενδρολίβανο
1κ.σ.θυμάρι ξερό
5σκελ.σκόρδο
Χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
1φλ.λάδι
Αλατοπίπερο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα στο multi και τα πολτοποιούμε. Τοποθετούμε τις μπριζόλες σε πυρίμαχο σκεύος και περιχύνουμε με την μαρινάδα μας. Αφήνουμε τις μπριζόλες όλο το βράδυ στο ψυγείο. Την επόμενη μέρα τις μεταφέρουμε σε ταψί και χρησιμοποιούμε την μσρινάδα για να τις καλύψουμε. Αν χρειαστεί συμπληρώνουμε και λίγο νεράκι. Τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 1 ½ ώρα, καλυμμένες με αλουμινόχαρτο την μία ώρα και έπειτα χωρίς το αλουμινόχαρτο μέχρι να πάρουν χρώμα.