Φτερούγες κρασάτες με κρούστα 3 πιπεριών
2013-06-16- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 40λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
800γρ.φτερούγες
2φλ.φρυγανιά τρίμμα
1κ.σ. μαύρο πιπέρι σε κόκκους
1κ.σ.κόκκινο πιπέρι σε κόκκους
1κ.σ.πράσινο πιπέρι σε κόκκους
1κ.σ.κύμινο
1κ.σ.πιπέρι καγιέν
Αλατοπίπερο
1 ποτήρι κόκκινο κρασί
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά σε ένα μπωλ εκτός από το κρασί. Πασπαλίζουμε καλά τις φτερούγες και τις βάζουμε σε ταψάκι. Περιχύνουμε με το κρασί και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 40 λεπτά.