Μπριζόλες χοιρινές με γλάσο από balsamico και λεμόνι
2013-06-16- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 60λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
4 χοιρινές μπριζόλες καρέ
2φλ.balsamico
Το χυμό 3 λεμονιών
1/2φλ.μαύρη ζάχαρη
2κ.γλ.τζίντερ σκόνη
Αλατοπίπερο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα όλα τα υλικά εκτός από τις μπριζόλες και βράζουμε μέχρι να συμπυκωθούν στο ? της αρχικής ποσότητας και να αποκτήσουμε ένα πικάντικο γλάσο. Τοποθετούμε τις μπριζόλες σε ταψί, ρίχνουμε το μισό από το γλάσο που ετοιμάσαμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 1 ώρα, αλείφοντας κατά διαστήματα με το υπόλοιπο γλάσο. Σερβίρουμε με ρίχνοντας από πάνω κουταλιές από το γλάσο που περίσσεψε στο ταψί.