Loader

Χοιρινές μπριζόλες με μεξικάνικη μαρινάδα

2013-06-16
  • Χρόνος προετοιμασίας: 2:10 ω
  • Ωρα μαγειρέματος: 40λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

4 χοιρινές μπριζόλες λαιμού
ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΡΙΝΑΔΑ
2 πιπεριές τσίλι αποξηραμένες και ψιλοκομμένες
1κ.γλ.εστραγκόν ξερό
½ φλ.λάδι
1κ.σ.αλάτι χοντρο
2 σκελ.σκόρδο λιωμένες
Χυμό από 1 λάιμ και από 1 λεμόνι
1κ.σ. ζάχαρη καστανή
1κ.σ. ρίγανη
1κ.σ.θυμάρι

Οδηγίες

Βήμα 1

Ετοιμάζουμε τη μαρινάδα και περιχύνουμε με αυτήν τις μπριζόλες μας , που έχουμς τοποθετήσει σε γυάλινο σκεύος φούρνου. Αφήνουμε να μαριναριστούν για τουλάχιστον 2 ώρες. Ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου, μαζί με τη μαρινάδα, για 40 λεπτά συμπληρώνοντας λίγο νεράκι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *