Loader

Χοιρινό με μπύρα στη γάστρα

2013-06-16
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 2:00 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

800γρ χοιρινό σπάλα με κόκκαλο
Ελαιόλαδο
Θυμάρι,ρίγανη κατά βούληση
Αλατοπίπερο
2 κρεμμύδια χοντροκομμένα
1 κουτάκι μπύρα 330ml
3κ.σ. μουστάρδα
2κ.σ.balsamico
1κ.γλ.τζίντζερ τριμμένο

Οδηγίες

Βήμα 1

Αλατοπιπερώνω το κρεατάκι μου και το τοποθετω στη γάστρα. Τοποθετώ και τα κρεμμύδια τριγύρω. Ρίχνω την μπύρα και σε ένα βαζάκι με καπάκι ανακατεύω καλά, το θυμάρι, τη ρίγανη, το λάδι, το ξύδι και την μουστάρδα. Περιχύνω με αυτό το κρεατάκι μου, πασπαλίζω και το τζίντζερ. Κλείνω με το καπάκι τη γάστρα μου. Το ψήνω με κλεισμένη γάστρα για 2 ώρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *