Κεφτεδάκια της Ζαννέτ
2013-06-16- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Ωρα μαγειρέματος: 12λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
½ kg κιμάς
1 κρεμμύδι
2 σκελ. σκόρδο
Αλάτι πιπέρι πάπρικα δυόσμος ξερός
3κ.σ.τσίπουρο
1 φλ. Παξιμάδι τρίμμα
1 κ.σ. λάδι + λάδι για το τηγάνισμα
Αλέυρι για το πασπάλισμα
Οδηγίες
Βήμα 1
Ψιλοκόβω το σκορδάκι και το κρεμμυδάκι μου,βάζω τον κιμά σε μπωλ καθώς και όλα τα υπόλοιπα υλικά,εκτός από το αλεύρι. Πλάθω κεφτεδάκια στο μέγεθος που προτιμώ και τα αλευρώνω γύρω γύρω.Τα τηγανίζω σε καυτό λάδι και σερβίρω!