Loader

Κρεμμυδοπιτάκια με τυρί κρέμα

2013-06-18
  • Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 2
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

1πακέτο σφολιατάκια

1κ.σ.λάδι

Αλατοπίπερο

100γρ.τυρί κρέμα

3μεγάλ κρεμμύδια κομμένα σε φέτες

Σουσάμι για το πασπαλίσμα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε το λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε τα κρεμμύδια με λίγο νεράκι να βράσουν και να μαλακώσουν μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά. Αλατοπιπερώνουμε, τα ανακατεύουμε και κλείνουμε τη φωτιά. Στρώνουμε λαδόκολλα σε ένα ταψί. Αλείφουμε ένα ένα τα σφολιατάκια με τυρί κρέμα και ρίχνουμε από μια κουταλίτσα από τα κρεμμύδια στην άκρη του καθενός. Τα κλείνουμε στη μέση και με ένα πιρούνι τα πιέζουμε να κλείσουν καλά και οι άκρες. Τα τοποθετούμε σε ταψί και με ένα πινέλο τα αλείφουμε από πάνω με νερό ανακατεμένο με λίγο λάδι. Πασπαλίζουμε με το σουσάμι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *