Μπατζίνα με καλαμποκάλευρο
2013-06-18- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 35λ
Μέση βαθμολογία:
(4 / 5)
3 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2φλ.καλαμποκάλευρο
Αλατοπίπερο
150γρ.ανθότυρο θρυμματισμένη
250γρ.φέτα θρυμματισμένη
2κ.σ.λάδι
1αυγό χτυπημένο
1/2φλ.γάλα
1φλ. Και κάτι χλιαρό νερό
Βούτυρο και αλεύρι για το ταψί
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε μπολ το καλαμποκάλευρο και σιγά σιγά ανακατεύοντας προσθέτουμε το νερό ώστε να γίνει ένας παχύρευστος χυλός. Προσθέτουμε το γάλα, το λάδι, το αυγό, το αλατοπίπερο και τα τυριά. Τα ανακατεύουμε καλά όλα μαζί και τα μεταφέρουμε σε βουτυρωμένο και αλευρωμένο ταψί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 35 λεπτά περίπου. Την αφήνουμε να κρυώσει λίγο και την κόβουμε σε κομμάτια για να σερβίρουμε, ζεστή ή κρύα.