Τραχανόπιτα με ανθότυρο και άνιθο
2013-06-19- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 40λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
300γρ.ανθότυρο
4αυγά
1ματσάκι άνιθος ψιλ/νος
3φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να
Αλατοπίπερο
4κ.σ.λάδι
1φλ.τραχανάς ξινός
2κ.σ.αλεύρι
Λάδι και τριμμένη φρυγανιά για το ταψί
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι. Λαδώνουμε ένα ταψάκι και το πασπαλίζουμε με τη φρυγανιά. Απλώνουμε το μείγμα ομοιόμορφα και το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 40 λεπτά περίπου. Την αφήνουμε να κρυώσει λίγο και την κόβουμε σε κομμάτια για να σερβίρουμε.