Ασιατική σαλάτα με μοσχάρι και ραπανάκια
2013-07-03- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
300γρ.μοσχαρίσιο κρέας φιλέτο
10 ραπανάκια κομμένα σε λεπτά φετάκια
λίγο λάδι για το ψήσιμο
αλατοπίπερο
μαρούλι,σγουρή σαλάτα,λόλα ή ρόκα για τη σαλάτα
ΓΙΑ ΤΟ DRESSING
1 καρότο τριμμένο
½ κρεμμύδι τριμμένο
1 1/2κ.γλ.τζίντζερ τριμμένο
Πιπέρι
3κ.γλ.σησαμέλαιο
3κ.σ. σόγια σος
2κ.σ. ξύδι για shushi (στα ράφια με τα εξωτικά προιόντα)
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατέυω καλά όλα τα υλικά του dressing και το κρατάω στην άκρη. Αλατοπιπερώνω το κρέας και σε αντικολλητίκο τηγάνι βάζω το λάδι να ζεστάνει. Ψήνω καλά το κρέας απ’ όλες τις πλευρές και το κόβω σε λεπτές φέτες. Κόβουμε τα φύλλα της σαλάτας και τα βάζουμε σε μπώλ μαζί με τα ραπανάκια. Βάζω επίσης και το κρέας που έψησα και περιχύνω με το dressing. Ανακατεύω και σερβίρω.