Τζιαπάτα με πατέ ελιάς και αυγό
2013-07-05- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 5λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2ψωμάκια τζιαπάτα
2αυγά βραστά και κομμένα σε φέτες
2κ.σ.πατέ ελιάς
1/2φλ.μοτσαρέλα τριμμένη
2φέτες ζαμπόν της αρεσκείας μας (καπνιστό, light,βραστό)
4ροδέλες ντομάτας
Αλατοπίπερο
Οδηγίες
Βήμα 1
Κόβουμε τα ψωμάκια στη μέση για σάντουιτς. Αλείφουμε την κάτω πλευρά με το πατέ ελιάς. Μοιράζουμε το τυρί, έπειτα το ζαμπόν, μετά τις φέτες ντομάτας και τέλος το αυγό. Αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε 2-3 λεπτά στην τοστιέρα. Σερβίρουμε αμέσως.