Loader

Cheddar sticks

2013-07-05
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

1 ½ φλ.τσένταρ τριμμένο

4κ.σ.βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

3/4φλ.αλεύρι και επιπλέον για την επιφάνεια που θα ανοίξουμε το ζυμάρι

1πρέζα αλάτι

1πρέζα πιπέρι

1/2κ.γλ.μπούκοβο

2κ.σ.κρέμα γάλακτος

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε στο multi όλα τα υλικά κρατώντας στην άκρη ? φλ.αλεύρι. Τα χτυπάμε λίγο και τα μεταφέρουμε σε αλευρωμένη επιφάνεια. Ρίχνουμε το αλεύρι που κρατήσαμε και ζυμώνουμε ελαφρά να ενωθούν τα υλικά καλά. Κάνουμε το ζυμάρι μια μπάλα και με ένα πλάστη ανοίγουμε ένα μακρόστενο φύλλο πάχους όσο ένα δάχτυλο. Με ένα μαχαίρι κόβουμε λωρίδες όσο ο δείκτης του χεριού μας. Τα τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με λαδοκολλα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 15 λεπτά. Αφήνουμε να κρυώσουν, μεταφέρουμε σε πιατέλα και σερβίρουμε. Αν θέλουμε να τα διατηρήσουμε φρέσκα λίγο ακόμα, μπορούμε να τα φυλάξουμε στο ψυγείο, σε αεροστεγή συσκευασία για τουλάχιστον 2-3 μέρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *