Ανοιχτά σάντουιτς με σαρδέλες κονσέρβας
2013-07-05- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Ωρα μαγειρέματος: 5λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
5φέτες μπαγιάτικο ψωμί ψημένο στην τοστιέρα
Λάδι
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
5σαρδέλες κονσέρβας
1κ.σ.μαϊντανος ψιλ/νος
3κ.σ.σάλτσα ντομάτας
2αγγουράκια τουρσί ψιλ/να
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε μια πιατέλα το ψημένο ψωμί. Τις αλείφουμε με τη σάλτσα ντομάτας και βάζουμε πάνω σε κάθε μια από μια σαρδέλα καθαρισμένη από το κόκαλο. Διασκορπίζουμε τα αγγουράκια και τον μαϊντανό. Πασπαλίζουμε με το πιπέρι και ραντίζουμε με λίγο λάδι για να σερβίρουμε.