Σκορδομυρωδάτο αλάτι
2013-07-05- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
6σκελ.σκόρδο
1/2φλ.χοντρό αλάτι
1φλ.διάφορα φρέσκα μυρωδικά (δενδρολίβανο, ρίγανη, μαϊντανός και ότι άλλο θέλουμε)
Οδηγίες
Βήμα 1
Ψιλοκόβουμε πολύ καλά όλα τα μυρωδικά σε ένα ξύλο κοπής. Ρίχνουμε μέσα το αλάτι και λιώνουμε τις σκελίδες του σκόρδου πάνω σε αυτά. Ανακατεύουμε καλά και τα απλώνουμε σε ένα ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα για 24 ώρες να στεγνώσουν. Την επόμενη το μεταφέρουμε σε βάζο που κλείνει καλά και το διατηρούμε σε ντουλάπι ως και 1 μήνα.